Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan gondom lenne,hogy mostanában (kb 2 hónapja) egyszerűen utálok enni! Ha bármit eszem rosszul leszek. Nem ízlik,nem jó érzés enni. Főtt ételeknél,hideg kajáknál is ez van. Amit eddig szerettem most azt sem eszem meg,de mást sem. Érzem,hogy éhes vagyok,de amint elkezdek enni olyan rosszul esik,hogy elmegy tőle a kedvem. Elvesztettem az evés szeretetét. A magyar konyhától egyszerűen rosszul leszek és már néha a kevésbé zsíros dolgoktól is. A legnagyobb gond,hogy mivel még diák vagyok itthon élek. Csak ezt a kodztot ehetem. Tudnátok ebben segíteni,tanácsot adni?

#étel #evés #evés zavara
2018. ápr. 4. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz. Bár lehet, hogy nem szervi ok áll a háttérben, hanem pszichés, de jobb kizárni az előzőt.
2018. ápr. 4. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!