Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség! Mitől lettem olyan...

Segítség! Mitől lettem olyan gyenge mint a harmat?

Figyelt kérdés
5 perc állásban kimerülök, lekell ülnöm, mert totál elgyengülök!Naponta többször van gyomoridegem!Az éjszaka rettenetesen fájt a fejem.Ma jött meg, de fogamzásgátlót használok,és nem szokott tünetem lenni!ÉRDEKELNE még, hogy lehet-e ez mondjuk Mg hiány?Köszi a normális válaszokat!
2010. jún. 11. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért ez elég komoly kórkép, nem biztos hogy hiánybetegség okozza. Hirtelen lefogytál?
2010. jún. 11. 15:53
 2/11 anonim válasza:
Lehet Mg hiány. De más is okozhatja. Pl: A vérkeringéseddel minden rendben? Esetleg nem vagy vérszegény? Jobb lenne, ha elmennél dokihoz. Jobbulást!
2010. jún. 11. 15:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Neeeeeeem, de elég vékony vagyok!178cm,58kg!Csak 1-2kg szokott ingadozni!
2010. jún. 11. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló képes csúnya dolgokra, például a vérnyomásodat is megemelhette!

Én a helyedben azonnal kivizsgáltatnám magamat! (És esetleg leállnék a bogyival.)

2010. jún. 11. 16:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont most fejezem be a Nuvaring használatát,mert fájtak a melleim, és az a gyanú hogy miatta!Lehet ,hogy sok a stressz, meg a rossz táplálkozás is, de nem tudom mit tehetnék , hogy jó legyen az állóképességem!Napi 4km-t bringázok, de sajna nem egyszerre és ez kevés!
2010. jún. 11. 16:10
 6/11 A kérdező kommentje:
egyébként van egy olyan gondom,hogy nem merek ezzel a panasszal a háziorvosom elé állni, mert csak hipochondernek, meg nyominak nézne és elküldene valami piti hülyeséggel!
2010. jún. 11. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is fogamzásgátlót szedek, sose voltam rosszul mikor megjött, pedig szedem vagy 2 éve. Egyszer volt olyan hogy majdnem össze esetem, szédülés, a hasam is görcsölt, a lépcsőn alig tudtam lemenni. Ez mind első nap. Utána semmi bajom sem volt. Lehet neked is csak ilyen van, plusz a nagy meleg is rátesz még... Pihenj, elmúlik. Ha nagyon nem, akkor doki.
2010. jún. 11. 16:14
 8/11 anonim válasza:

Fogamzásgátló nema legjobb ötlet... Lehet h fél v akár 2 évig is szedhetet nem változik semmi de egyszer csak más lesz.

Nekem betegség miatt kell hormont szednem, de az első nőgyógyáz akinél voltam vérkép nélkül írt fel magashormon tartalmú fogamzásgátlót!!! A tüneteimmel nem törödött, 9 hónapig szedtem, majd másik orvoshoz mentem, de sajnos műtét is lett belőle.

A lényeg hogy mindeképpen orvoshoz kell menni, lehet h csak másik gyógyszer kell de leht h valami bajod van.

Remélem csak a gyógyszer vagy tényleg MG hiány és ezek megoldhatók.

2010. jún. 11. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk orvosok szval ne tőlünk várd a megoldást. Saját érdekedben...
2010. jún. 11. 16:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem tőletek várom a megoldást, de mivel emberek vagyunk, tudunk kommunikálni,így okosodhatunk!És pláne bíztatóan is hat egy két reálisnak tűnő válasz!Erről szól ez az oldal!
2010. jún. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!