Elkaptam a h1n1-t, kórházban feküdtem sokáig. Kigyógyultam, de rengeteg gyógyszert szedtem, kétoldali tüdőgyulladásom volt, mellette orrmeléküreggyulladás, és még stb. Nagyon gyenge lettem. Mivel tudnám visszaerősíteni az immunrendszerem?
uh, ez jó, mi meg be sem oltattuk magunkat
Szerintem vitaminokkal főleg, és egyél sokat változatosan.
c vitamin, béres csepp, sok folyadék, gyümölcs, zöldség, kefír
örülök, hogy meggyógyultál
"... Toplistás immunerősítők - Spirulina mikroalga
A Spirulina (Arthrospira) mikroalgákat élelmiszerként a 16. század óta biztosan fogyasztják az emberek, az első írott beszámolók erről 1524-ből származnak.
A Spirulina más előnyei mellett antivirális, tehát vírusellenes hatással is rendelkezik, kísérletek szerint a herpesz, influenza és a HIV-vírusok terjedését is gátolhatja.
A fehérvérsejt-termelést fokozhatja, hatására a természetes ölősejtek aktivitása is nőhet, ami szintén védő hatású lehet mind a vírusfertőzések testen belüli terjedése esetén, mind pedig a daganatos sejtek elleni védekezésben. Mindez persze nem jelenti azt, hogy elhagyhatóak az orvosi kezelések, de az igaz, hogy segíthet a fertőzések megelőzésében, és orvosi felügyelet alatt daganatos betegségek bizonyos eseteiben kiegészítő kezelésként is alkalmazható..." (Wellnesscafe.hu, Tihanyi András dietetikus írása)
Én a SPIRULINA tablettát javaslom!!!
Nagyon sok vitamint és életfontosságú vitálanyagot tartalmaz, 2 tabletta elfogyasztása felér 1 kg zöldség tápértékével!
A legjobb immunerősítő és nem mellékesen vírusellenes hatással is rendelkezik!
Az egész családom szedi, mi itt szoktuk beszerezni, mert itt a legolcsóbb és ez egy jó minőségű készítmény :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!