Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fóbia, vagy nem a tükörtől...

Fóbia, vagy nem a tükörtől való írtózásom?

Figyelt kérdés
Írtózom a tükröktől. Ha nyílvános helyen vagyok, nincs velük bajom (kirakatüveg, probafülkében tükör stb.), de ha egy lakásban/házban vagyok akár egyedül akár kisebb-nagyobb társaságban soha nem nézek a tükörbe. Kezdetben csak idegesitett, most már félek is belenézni. Az emeleti fürdőszobánkba épp ezért le is vettem a tükröt. Nézegettem neten, de nem találtam "tükör fóbiát".
2010. jún. 11. 15:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
nekem is hasonló fóbiás van,nem merek tükörbe nézni ha magam vagyok valahol mert félek hogy más arcot fogok benne látni..
2014. ápr. 1. 23:06
 12/13 anonim válasza:
bocsi, *fóbiám :)
2014. ápr. 1. 23:06
 13/13 anonim válasza:
Igen, van ilyen fobia az a neve hogy "eizoptrofobia". En is ettol a fobiatol szenvedek. En attol felek hogy azt hiszem hogy nem magamat fogom latni a tukorben hanem valaki mast. De ez mar nagyon regota igy van nen tudom hogy miert.
2014. ápr. 23. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!