Végtag zsibbadás, tűszúrás érzés, súlyos stressz hatására. Vissza tudom fordítani?
Sztori röviden, 26 éves vagyok, 2 műszakban dolgozom, mellette egyetem, mellette súlyos családi és párkapcsolati gondok, egyszer csak azt éreztem, hogy picit zsibbad az ujjam vége, majd picit jobban éreztem néhány nap múlva, mára már mind a négy végtagomban tapasztalok fájdalmat, zsibbadást, nyilalást, megfigyeltem, hogy amikor nagyon stresszelek, rosszabb sokkal. Tapasztaltatok ilyesmit? Hogyan tudom visszafordítani? Elmúlik; ha minden nap meditálok, és kicsit visszaveszek?
Kérlek segítsetek. Ez az állapot körülbelül 2-3 hónapja tart.
Nálam is 26-28 éves koromban kezdődött.
A lábujjaimban esténként erős tűszúrások, mindig meg is ugrott tőlük a lábam. Majd érzéskiesés, fonákérzés alakult ki a lábujjaimban és a talppárnákban.
Pár hónapja mintha a kezeimben is kezdeném érezni.
Mikor ez az egész kezdődött, akkoriban lettek lelki problémáim. Anyagi helyzet, lakhatás, rossz házasság, bántalmazó szülő, súlyos önbizalomhiány, lelkileg és fizikailag bántalmazó kapcsolat. Traumák. Őszintén csoda, hogy még épelméjű vagyok.
Stressz hatására felerősödnek a tünetek. Nem bírom a lábaimon elviselni a zoknit, takarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!