Miért nem fogyok a hasamból?
pedig nem vagyok terhes, kb ilyen hamas van [link]
a metabolizmusom nem lassú, az étkezésem is szuper, sokat puffadtam de szedtem rá probiotikumot hátha, októbertől edzőterembe járok, és már máshonnan fogytam vagy izmosodtam, a hasamról nem akar eltűnni a felesleg
sokszor feszítő érzésem van mintha nagyon tele lennék, sokszor már kellemetlen is hogy ilyen hasam van, és enyhe tesztoszteron túltengésem van
heti 3-6 de mostanában inkább hatszor járok edzeni, sokat kardiózok, hogy izzadjak, 30 percet simán lefutok, mellette sokat dolgozok hasizomra, súlyzózok
mi lehet a gond?
Van egy olyan hasizom aminek az a feladata hogy bent tarta azokat a dolgokat, amiknek bent kell maradni, ha ez nincs akkor kidudorodik a bele az embernek, evés, ivás után pláne. Erre a hasvákumozás jó.
Persze nem tudhatom biztosan hogy ez e a probléma de ez is egy lehetséges ok lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!