Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rivotrilt írhat fel orvos...

Rivotrilt írhat fel orvos magas vérnyomásra idegi alapon 17 fiúnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 21:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Figyelj, kérdező! Nem fogok veled vitába szállni arról, hogy ki mit tud, amit én írtam, az mint helytálló. Nem fogom neked bizonygatni az általam elért erdményeket és semmit, de neked még az érettségi is egy nagy megpróbáltatás lesz, amin nem tudom, hogy átjutsz-e, hiszen pszichiátriai betegeknek nehezebb..

Másrészt meg a magam és a többi felnőtt ember nevében, aki jóindulatúan segíteni próbált neked, kikérem magamnak ezt a stílust, amit megengedsz magadnak!

2010. jún. 7. 16:11
 22/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A legtöbb ember jószándékúan próbált válaszolni neked, mindenki a maga módján. Neked egyik válasz sem volt ínyedre, és ezt elég alpári módon közölted. Kizárólag azt hangoztatod, hogy más nem értheti a problémádat, és hogy mennyire hozzá nem értők írtak ide. Ez innentől nyavajgás, nem kérdés. Az oldal, és a kérdezés lényege nem ez. Kérlek, mielőtt másokat bírálsz, nézz magadba, és gondold át mi is volt a célod a kérdés feltevésével, és mások leszólásával. Ez is egy lépés lesz a gyógyulásod felé. Mielőtt ebbe is belekötsz, jelzem, hogy ezen sorokat kizárólag jószándékból írtam, nem célom minősíteni vagy bántani téged. Köszönöm, hogy elolvastad.

2010. jún. 7. 16:51
 23/25 A kérdező kommentje:

Annyit hozzátennék hogy nem vagyok PSZICHIÁTRIAI ESET!!!!!!!!!!!!!!!

úgyhogy simán túljutok éretségin

2010. jún. 7. 17:09
 24/25 anonim ***** válasza:

megvagy még?

megoldódott? szedsz most valamit?

2015. máj. 30. 21:56
 25/25 anonim ***** válasza:
sikerült az érettségi?
2018. okt. 10. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!