Rivotrilt írhat fel orvos magas vérnyomásra idegi alapon 17 fiúnak?
Hát ez érdekes! Magas vérnyomásra rivotrilt ? de hisz az nyugtató ( psihotikum ) . Bár nem tudom , milyen stádiumban van ? Inkább sportoljon, diétázzon, és tegyen meg mindent az egészségéért mint hogy rivotrilt szedjen.
Ha annyi magas a vérnyomása és szed vérnyomás csökkentő gyógyszerkészítményeket, akkor tudnám elképzelni, hogy kell nyugtató, ha ingerlékeny a páciens. Bár a rivotril az az egyik leg erősebb nyugtató. Függőség veszélyei is lehetnek.Szóval ha sokszor nagyon föl tudja kapni a "vizet" és nagyon magas a vérnyomása az azért nem jó , mert agyvérzést kaphat. Max akkor tudom elképzelni hogy kellene neki nyugtató. Ha meg teljessen "átlagos" "és a vérnyomása" is( nem életveszélyes stádiumu ) akkor nem kell az neki. Az biztos ! De bővebb információ kell. Így csak találgatni tudok.
a placebosok kíméljenek. Aki teakat ajánl, inkább ő igya meg. Ti nem tudjátok milyen a túlzott szoreongás...
Egyébként orvos írja fel...
nem én akarom szedni. 160 körüli a vérnyomásom okoskák.
Ezért kérdem hogy most frontint szedek 0.5-öst de sztem gyene. Ezért írhat fel rivotrilt? Mert egyre idegesebb avgyok. Folytopn nehézlégzés, izzadás, szapora szívverés, remegés stb...
a teákkal meg ahggyatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!