Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rivotrilt írhat fel orvos...

Rivotrilt írhat fel orvos magas vérnyomásra idegi alapon 17 fiúnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 21:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
"kedves" előzőek. Az előbb magyaráztam el. Olvasni remélem tudtok. Egyébként orvos is mondta hogy nagyon szorongó vagyok. Előbb-utóübb el kell mennem pszichiátriai vizsgálatra. 4 éve járok pszichológushoz szorongás miatt. Bár hiába mondom, szerintem nem tudjátok milyen az az érzés... :P
2010. jún. 6. 21:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a frontin már gyenge neked. Gyógyszer függő lettél és az nagyon nagy baj. kezdj el sportolni ha nem akarsz meghalni és ezt vedd komolyan. nem ismerlek nem itélkezek, de tudom hogy ezt kell tenni. Diéta, sport , no cigi no pia no drogok-ala nyugtató.Tessék összeszedni magunkat, mert a gyógyszer nem megoldás.
2010. jún. 6. 21:53
 13/25 anonim ***** válasza:

én pl tudom milyen az erős szorongás, frontint, ataraxot szedek.

Pszichiáter dönti el milyen nyugtatót szedhetsz, ez nem úgy megy, hogy hallottad h a ricsi a legerősebb és akkor az majd neked jó lesz...Az én orvosom kb 1 hónapot gondolkodott mielőtt gyógyszert írt volna fel nekem, nem mind1, hogy mit szedsz, főleg h nagyon hamar hozzá lehet szokni az antidepresszánsokhoz.

2010. jún. 6. 21:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Én tudom sajnos milyen az a szorongás. És váltig állítom, hogy akkor sem gyógyszer fog segíteni neked. A sport fog segíteni meg az önbizalom . Azért szorongsz mert nem bízol magadban és nincs önbizalmad. Ahoz hogy ezek legyenek neked ahogy elöször is ráveszed magad a sportra - az az elszántság, majd bízol magadban , hogy meg tudod csinállni, és önbizalmad lesz mert elérsz sikereket a sportban. Ne írd le magad és ne becsüld le magad. tesség össze szedni magad és küzdeni magadért. a gyógyszer nem segít csak ront a helyzeteden.
2010. jún. 6. 21:57
 15/25 A kérdező kommentje:
milyen antidepresszánsokhoz? az antidepresszánsoknak nincs addiktív hatásuk. Ki beszél antidepiről? Anxiolitikumokról van szó öregem...
2010. jún. 6. 21:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha ilyen okos vagy és mindenkit leordítasz, biztos hallottál már a bno kódokról. Tudod, amit a receptre ír a doktor bácsi. A magas vérnyomás kódja I10H0, ezzel a kóddal nem írhat fel Rivotrilt, mert az anxiolitikum, nem antihipertensiv szer. Tehát akármit írsz, a válasz NEM. (17 fiúnak meg pláne nem, mikor egynek sem :))
2010. jún. 6. 22:06
 17/25 A kérdező kommentje:

Pedig frontin szedek már kb. 1,5 éve. Úgyhogy nem tudom mitől vagy ilyen roppanbt tájékozott. Érdekes, akkor szorongáscsökkentőt hogy a csudába tud írni?

Szád nagyobb mint e-szed

2010. jún. 6. 22:09
 18/25 anonim ***** válasza:
A rivo egy gyilkos szer, könnyen függést okoz, nagyon nehéz lejönni róla. Ismerőseim sokat küzdöttek vele. Csak nagyon indokolt esetben szabad szedni.
2010. jún. 6. 22:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Onnan tudom, hogy orvos vagyok és tanultam az egyetemen. Kis f*szkalap, be kéne hogy valaki verje a szádat, mert túl nagy és azt se tudod, mit írsz.
2010. jún. 6. 22:39
 20/25 A kérdező kommentje:
előző! Így jobb ha nem beszélsz, mert elég gyér a tudásod. Talán többet kellett volna bejárnod órákra egyetemen ;)
2010. jún. 7. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!