Mit tennél, ha az orvos szerint magas a vérnyomásod?
pont ugyanebben a cipőben járok most.nekem is 160-akat mért a rendelőben itthon meg simán 130 körülieket mérek.nem akartam gyógyszert szedni,és próbáltam elmagyarázni,hogy a vegetatív idegrendszerem működésbe lép,ha felmegyek vérnyomást méretni hozzá,(meg sokszor türelmetlen is vagyok az emberekkel szemben)ez az ún.fehérköpeny-fóbia.de amúgy nem szokott magas lenni.azt mondta,akkor is szedni kell a gyógyszert,és csak tömni akarta belém azt a szart,meg még nyugtatót is mellé,mert neki ez a munkája és ezután kapja a pénzt...aztán mondtam a nővérnek,azt felejtse el,nem kell(mármint a nyugtató).
aztán ugye mikor többet mértek az orvosnál akkor már a köv.alkalomnál fel is húztam magam,hogy megint magas lesz,és nem tudom nekik elmagyarázni,hogy ördögi kör az egész...úgyhogy most szedem,de majd szeretném elhagyni,remélem vhogy lejjebb megy,csakhát ehhez nem szabadna ilyen türelmetlennek,és izgulósnak lennem....
szóval szerintem te is ilyen típus lehetsz.egyéként ha nem akarsz gyógyszert szedni próbálj ki vmi természetes cuccot,fokhagyma pl.az leviszi,vagy neten keress vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!