Ti milyen módszerekkel vezetitek le a stresszt?
Kinek mi vált be?
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
Nekem valahogy véletlenül jött, hogy ha hirtelen felhúztak, akkor nekiálltam takarítani; és a sokadik alkalommal tűnt fel, hogy fél óra - egy óra múlva lenyugodtam tőle. :)
Azután már akaratlagosan csináltam.
A zene is nagyon bevált, szintén nem tudatosan jött, hanem tapasztalati észrevétel; viszont van néhány szám, amik "nagyon hatnak", így ezeket szükség esetén szintén tudatosan használom.
Amire pedig csak ritkán van alkalmam sajnos, pedig felért egy-egy "teljes agymosással": nyugodt (azaz szinte teljesen "embermentes") környezetben lefeküdni hanyatt a földre, lehetőleg vízparton, de nem napozási céllal, azt nem szeretem. Csak bambulni a tájat, az eget, a madarakat, hallgatni a hullámokat... Olyan érzésem volt a két-három alkalom során, mintha "egybeolvadnék a földdel", pedig én nem hiszek az ilyen földanya-cuccokban. És totál ki tudtam kapcsolni az agyamat kb. egy-egy órára, ami nálam ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!