Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti milyen módszerekkel vezetit...

Ti milyen módszerekkel vezetitek le a stresszt?

Figyelt kérdés

Kinek mi vált be?

Előre is köszönöm a válaszokat!

20/L

2018. febr. 1. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Sport, szex, rejtvenyfejtes, seta az erdoben, takaritas :D
2018. febr. 1. 16:43
 2/5 anonim válasza:
100%
Én tánccal és futással meg stresslabdával :)
2018. febr. 1. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Megverek egy óvódást 23f :)
2018. febr. 1. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valahogy véletlenül jött, hogy ha hirtelen felhúztak, akkor nekiálltam takarítani; és a sokadik alkalommal tűnt fel, hogy fél óra - egy óra múlva lenyugodtam tőle. :)

Azután már akaratlagosan csináltam.

A zene is nagyon bevált, szintén nem tudatosan jött, hanem tapasztalati észrevétel; viszont van néhány szám, amik "nagyon hatnak", így ezeket szükség esetén szintén tudatosan használom.

Amire pedig csak ritkán van alkalmam sajnos, pedig felért egy-egy "teljes agymosással": nyugodt (azaz szinte teljesen "embermentes") környezetben lefeküdni hanyatt a földre, lehetőleg vízparton, de nem napozási céllal, azt nem szeretem. Csak bambulni a tájat, az eget, a madarakat, hallgatni a hullámokat... Olyan érzésem volt a két-három alkalom során, mintha "egybeolvadnék a földdel", pedig én nem hiszek az ilyen földanya-cuccokban. És totál ki tudtam kapcsolni az agyamat kb. egy-egy órára, ami nálam ritkaság.

2018. febr. 1. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Leordítom a beosztottak fejét.
2018. febr. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!