Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni raccsolas ellen?

Mit lehet tenni raccsolas ellen?

Figyelt kérdés

23 eves srac vagyok iskolaban meggyult a bajom vele,csufoltak. Munkahelyet 4 eve nem talalok mert allasinterjukon ezert a beszedhibaert elverzek.

Nem tudom kimondani,nem ertenek meg ,pedig kell a munkamhoz mivel a vegzettsgem kereskedo.

2018. jan. 12. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:

"Munkahelyet 4 eve nem talalok mert allasinterjukon ezert a beszedhibaert elverzek."

1. Keress más céget! Nem kell lépát, klumplit vagy kenyelet árulnod, ha a neten keresztül is kiszolgálhatod a vevőidet.

2. Keress másik hivatást! Fiatal vagy, tanulj.

3. Tanulj meg egy olyan nyelvet, amelyiknek gördülő er betűk vannak. Élvezni fogod az új magabiztosságodat.

4. Ne fogd a sikertelenségedet a raccsolásra. Raccsolva is ugyanakkora lehetőségeid vannak, mint beszédhiba nélkül, esetleg másban. Ha kicsi az önbizalmad, akkor a lehetőségeid száma is rohamosan csökken.

5. Fogd fel humorosan. Tudtad például, hogy Lobelt Ledfold is raccsol? És hogy a legtöbb raccsoló Lotteldamban lakik? Olvass és művelődj, egy csomó, er betűt tartalmazó szónak van er betű mentes szininímája.

Mondom ezt úgy, h nekem 4 er betű van a nevemben és én is raccsolok, engem is csúfoltak stb.

2018. jan. 12. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!