Kóros fáradtság ellen mit lehet tenni?
Nem tudom, hogy a sok gyógyszer mellé passzol-e, kérdezz rá a dokinál, de én a ginzeng ampullát ajánlom.
Kb. minden gyógyszertárban, DM-Rossmann is kapható.
Nekem is anno kimerültség ellen ajánlották, én kb úgy pörögtem tőle, mint a duracell nyuszi. :) Sajna már nem szedhetem hormongyógyszer miatt.
Ne csak 1-1 alkalom legyen az a testmozgás, hanem lehetőleg rendszeres (minimum heti 3x 20 perc) lehet váltogatni, hogy gyorsan-lassan tekersz a szobabiciklin (intervallum tréninnek hívják, serkenti a vérkeringést).
Nekem segített, hogy olyan dolgokban fárasztottam ki magam, amikről tudom, hogy hasznosak pl tanulás,edzés,másoknak segítés. Sok sikert! :)
Szia!
A párom bipoláris és én is (én nem vagyok kezelve).
Ha most kaptad valamelyik gyógyszert,akkor lehet annak is ez a mellékhatása.Mindenképp mondd el a pszichiáterednek ezt a problémádat.
Próbálj élénkítő dolgokat csinálni.... játék amiben nagyon kell koncentrálni,zenehallgatás,érdekes és izgalmas film nézése stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!