Stressz miatti szapora szívdobogás ellen mit lehet tenni?
Igen, valószínű a drukk az oka. Én érettségizek májusban (meg persze közben intézem a felvételis dolgokat), már velem is előfordult néha, pedig még van sok időm. :D
Egy egészséges izgalom normális, de ha már érzed, hogy kezd túlzásba menni, akkor menj el sétálni, hallgass zenét, az a lényeg, hogy valami olyan legyen, ami lenyugtat. Ha már most úgy érzed, hogy jól felkészültél, akkor ne aggódj, minden jó lesz. Szurkolok! :)
Fiatal vagy, gyógyszert semmiképp. Én napi egy tablettát szedek, mert magas volt a pulzusom (tartósan), épp stressz okozta gondok miatt. Előírás szerint szedem, reggel napi 1 db. Viszont ha este ideges vagyok és stresszelek, ugyanúgy rámjön a szívdobogás, de ne veszek meg még egyet, mondjuk nem is mernék, mert nem tudom, mi lenne a hatása.
Ezt azért írtam, hogy fejben nyugtasd magad, pihenj le, koncentrálj arra, hogy el fog múlni. Nálam el szokott. Sok sikert a vizsgához, és ne parázd túl! :)
Köszönöm! :)
Még jöhetnek tippek!
Kipróbáltam a mély légzés- benntart- lassan kifúj technikát, egy idő után segít is. Még a jógát is megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!