Mi van velem? Iszonyú fáradtság gyötör.
Figyelt kérdés
Szilveszterkor ittam,és azóta (utána való 1 és fél nap) olyan iszonyú fáradtságot érzek és reggel mikor mentem suliba olyan volt mintha a hangok hangosabbak lettek volna és félelemérzetem volt.Most is nagyon fáradt vagyok,és egyszerűen mikor beszéltek nekem nagyon odakell figyelnem különben összefolyik és nem értem mit mondd a másik.Nem tudom mi van velem.Mintha nem lennék valójában ott,fejben máshol járnék mintha testen kívül lennék.Lehet csak a fáradtság tényleg és ki kéne aludnom magam? Nagyon rossz.Órákon sem tudok figyelni annyira arra amit a tanár mondd.Tesi óra közben és teljesen más.Úgy érzem magam mintha nem lennék a testemben.2018. jan. 4. 14:18
1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni hogy van mikor úgy érzem mintha nem a valóság lenne és félek nehogy hülyeséget csináljak és kinevessenek.
Volt már hogy barátnőmtől kérdeztem meg hogy ez meg az megtörtént-e vagy csak hallucinálok.
2018. jan. 4. 14:26
2/4 anonim válasza:
A májad sikerült kicsinálnod. Használj valmit a regenrálódásának az elősegítésében.
Vagy ahogy az ivótársaid mondani szokták, szeget szeggel kell kiütni, vagy amitől KO vagy, azzal gyógítsd magad. :-)
3/4 anonim válasza:
Én inkább valami korábban is lappangó hiánybetegségre gondolok. (Pl magnézium) Az immunrendszer tette a dolgát, tünetmentes voltál, de a piával blokkoltad az immunrendszeredet, előjöttek a tünetek.
Menj vérvételre.
4/4 A kérdező kommentje:
Már jobban vagyok,tényleg magnéziumhiányom volt.
2018. jan. 19. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!