Túl sokat alszom. Valami bajom van? Forduljak orvoshoz?
Ezen kívül semmilyen más, betegségre utaló tünetem nincs.
Általában éjfél körül fekszem le, amikor dolgozni megyek, akkor fél hét-hét körül kelek, de hétvégén az sem ritka, hogy délig alszom. Iszonyú nehezen kaparom ki magam az ágyból, akármeddig aludtam is, sosem érzem magam kipihentnek. Ma felkeltem reggel 8-kor, de visszaaludtam, és legközelebb délután 3-kor(!!!!) keltem fel. Kicsit már aggódom. Az igaz, hogy nagyon stresszes volt az utóbbi pár hónap a munkahelyen, 3 ember munkáját végeztem. Nemrég jött egy új kolléga, aki nagyon sokat levesz a vállamról, de előtte kb 2 hónapig csak a megszakadás meg a rengeteg túlóra volt. Most viszont itt volt a karácsony, azt hittem, sikerült kipihennem magam, lehet, hogy mégsem? Más is van így ezzel? Szerintetek menjek orvoshoz? Remélem, ez nem valami komoly bajnak a tünete!
29/n
Orvos nem fog mondani semmit kb , tapasztalat
Lenkei vitamin szedd, bemész a boltba és segitenek mely vitaminok kellenek neked , csomagot kell venni mert abba benne van minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!