Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Mit tegyek, ha úgy érzem, felemészt a stressz?

Figyelt kérdés
Kiugrik a szívem a helyéről, alig kapok levegőt, fáj a hasam, vérvörös az arcom.. Az okot sajnos még nem tudom száműzni. A párom minden nővel kikezd, pedig a lelkem is kitettem érte. Szomorúságom határtalan.
2017. dec. 28. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kéne emiatt stresszelj. A párod veled van nem mással, ha nem szeretne, akkor szakítana. A "kikezdést" is talán csak túlreagálod, de ha nem, akkor 1) vezesd le a stresszt 2) szakíts vele. Bár annak is van oka, ha kikezd másokkal. Esetleg több együttlét kellene, és nem kacsintgatna félre. Köztudott, hogy a férfiak hosszútávú kapcsolatban nem ritkán félrelépnek, de ettől nem kell felégetni minden hidat.
2017. dec. 28. 23:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Tény, hogy egy lakásban vagyunk, de az idejét nem velem tölti. Főzök, mosok, takarítok, és igyekszem a szexben is.. Igen, szakítok, de pár napig kénytelen vagyok vele lenni. Addig viszont megöl a stressz. Nem tudom felfogni, hogy ez a "jussom".
2017. dec. 29. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem hagyod el, ha ennyi stresszt okoz az együtt élés vele?!
2017. dec. 29. 07:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Csináltok programokat? Beszélgettek? Vannak hobbijaitok? Körös érdeklődési körötök? Lehet, hogy csak egy háztartásvezetőnőt lát már csak benned. :/
2017. dec. 29. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Mert ha régóta, akkor lehet, hogy érzi a párod, ellaposodott a kapcsolat. Mindig kell valami újdonság, dobd fel a hangulatot, a szexben is. (Itt nem feltétlenül a beöltözősdire gondolok, annak nem látom sok értelmét). Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ne hagyjátok, hogy vége legyen. Könnyebb azt mondani, hogy "vége, ennyi volt", de ha megbánod, már nem biztos, hogy vissza tudod csinálni. Addig változtass, amíg van rá lehetőséged.
2017. dec. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!