Hogy tehetném vidámabbá az életem?
Egyik kedvenc idézetem:
"A boldogság ott kezdődik, amikor azt csinálsz, amit akarsz, és nem azt, amit mondanak."
Meg tudlak érteni amiért a sok kötöttség miatt nem vagy vidám. Számtalanszor átéltem. Szinte mindig jeles tanuló voltam, diplomát is szereztem. Aztán rádöbbentem hogy nem vagyok boldog, sőt kiégett és szomorú voltam. Ezért felmondtam a munkahelyemen és a magam életét éltem, a saját üzletemmel foglalkoztam, szabad, boldog és vidám lettem. Rádöbbentem hogy én mint kitűnő tanuló valójában rabszolgaképzésben vagy enyhébben fogalmazva cselédképzésben vettem részt. Szerencsére változtattam.
Nemrég volt szó itt a gyakorin a londoni és a magyarországi élet hatalmas különbségéről. Hát hogy Londonban nincs énekóra, verstanulás, laza és vidám az élet. Tehát mi magyarok azért eléggé sztahanovisták vagyunk, illetve arra akarunk nevelni mindenkit. De attól nem fog fejlődni az ország, 27 év alatt már beláthattuk volna.
A gyerekkornak játékkal, szabadabb élettel, szülőkkel való együttléttel, stb. kellene telnie még a súlyosan beteggé vált hazánkban is.
Ilyen az elet☺ nem amugy nyilvan ez valtozni fog. Keress valami uj hobbit, ami erdekel es szivesen csinalod (lehet a regit mar unod). Talalkozz a barataiddal/baratnoiddel, beszelgess a szuleiddel (ha van idejuk- el se hiszed milyen jokat tudnak mondani). A haziirast es a tanulast hidd el senki sem szereti (sőt...😂) de muszaly. Kulonben kukasneni vagy takaritono leszel, ami -valljuk be- nem alomfoglalkozas.
Amugy van mikor nekem sincs semmihez se kedvem: akkor olvasok.☺igy tanulok is meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!