Feher furdoszobahoz milyen kiegeszitoket ajanlotok. Esetleg linket kuldenetek? Mivel tehetnem vidamabba?
Mi a fehér benne? Padló is? Fal van, vagy csempe? Azok is fehérek?
Ha minden fehér, akkor mindenképp valami elütő színűt választanék. Fürdőszoba szőnyegből is olyat, mint a kiegészítők. Pl. narancs, vagy élénk zöld.
Egyrészt sok tükröt tennék bele, ha kicsi, elképesztően növeli a térérzetet.
Színben, hát amit szeretsz. Nálunk a málnaszín és a sötétzöld a nyerő, az egyiket én szeretem, a másikat a párom.
De el tudnék képzelni citromsárga-narancssárga színeket hozzá, az elég vidám és élénk :)
Ha kicsi a fürdőszoba, abba a legeslegjobb, ha minden fehér, mert az növeli a térérzetet...
Egy jó nagyméretű tükör (pl a mosdó felett) nagyon jó választás lenne...
Amúgy a fehérhez minden szín megy, így könnyű a dolgod, csak válaszd ki a kedvenc színed és ilyen színből vásárolj zuhanyzófüggönyt, szeméttárolót, törülközőket, szappantartót, stb...
azért nem kell minden kicsi helyiséget tükörrel burkolni!
a fürdőbe elég egy nagyobb tükör, vagy tükrös szekrény.
a fehér amúgy is tágítja a teret.
ha kicsi lenne a szobám, akkor sem tenném tele tükörrel, mert az optikai csalódástól nem lesz nagyobb a gyakorlatban.
nos, ha vidámat szeretnél, akkor ajánlom a narancsot, pinket, vagy az élénk zöldet.
pasztell szín nem olyan jó, mert elveszik a fehérben, nem elég kontrasztos.
én alapból nem szeretem a fehér csempét, olyan kórház feelingje van, én már alapból színeset rakattam a fürdőbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!