Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az baj, ha a csuklómon kitapin...

Az baj, ha a csuklómon kitapintott pulzus utései nem egyforma időközönként következnek?

Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy egyik utés, utána a másik, de az mintha pár pillanattal később jonne. Szóval nem annyira szabályos. Nem érzek semmi rosszullétet, semmit, csak ettől olyan idegeskedés elkap, hogy szinte azt hiszem, hogy meg fogok halni. Valamilyen pánikbetegségem lehet. Múlt héten nagyon heves szívdobogásom volt, doki csinált EKG-t, akkor minden rendben volt, de holnap 24 orás EKG-m lesz, nagyon félek tőle, hogy mi lesz az eredmény. Eddig nekem ez a nem szabályos pulzus nem tűnt fel, csak mostanában figyeltem fel rá, de ha valami gond lett volna, akkor a doki szol az egy héttel ezelőtti EKG-kor? És mi van ha azóta lett valami baja a szívemnek?Azóta folyamatosan stresszelek rajta, hogy valami szívbetegséget találnak. Szinte pánikrohamok jönnek rám, ha elkezdek rajta gondolkodni. Olyankor meg fujtnak, ver a viz, remegek, azt érzem, hogy mindjárt meghalok....
2010. máj. 31. 12:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

de elárulom nekem még más problémáim is voltak.Szóval sokat ittam(alkoholt),dohányoztam..Nem is sorolom..

Ez sem tett jót az idegeimnek.Ez is hajlamosító tényező volt.

2010. jún. 14. 13:12
 22/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, a stressz...de jo lenne kizarni az életbol. Én meg amugy is stresszelős vagyok. De tenyleg probalok magam tenni ez ellen a pánikolás ellen, mert dokihoz sem akarok menni :S De már egy hete jól vagyok, nem kapott el a pánikolás...
2010. jún. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!