Az baj, ha a csuklómon kitapintott pulzus utései nem egyforma időközönként következnek?
Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy egyik utés, utána a másik, de az mintha pár pillanattal később jonne. Szóval nem annyira szabályos. Nem érzek semmi rosszullétet, semmit, csak ettől olyan idegeskedés elkap, hogy szinte azt hiszem, hogy meg fogok halni. Valamilyen pánikbetegségem lehet. Múlt héten nagyon heves szívdobogásom volt, doki csinált EKG-t, akkor minden rendben volt, de holnap 24 orás EKG-m lesz, nagyon félek tőle, hogy mi lesz az eredmény. Eddig nekem ez a nem szabályos pulzus nem tűnt fel, csak mostanában figyeltem fel rá, de ha valami gond lett volna, akkor a doki szol az egy héttel ezelőtti EKG-kor? És mi van ha azóta lett valami baja a szívemnek?Azóta folyamatosan stresszelek rajta, hogy valami szívbetegséget találnak. Szinte pánikrohamok jönnek rám, ha elkezdek rajta gondolkodni. Olyankor meg fujtnak, ver a viz, remegek, azt érzem, hogy mindjárt meghalok....2010. máj. 31. 12:13
1/22 anonim válasza:
Én is voltam ilyen EKG-n ,mondjuk azóta több naposon is voltam.Nálam szívritmus zavar van néha.És ezért ilyedek meg,olyankor.Bepánikolok.De maga a vizsgálat nem mutatott ki úgymond semmit.
Én sokszor méregettem a pulzusomat régebben.De gondolom a szorongás miatt.Lehet hogy neked is ilyen szorongásos dolog van.
2/22 anonim válasza:
ha testileg nem mutat ki semmit a vizsgálat lehet pszichiáterhez is menni esetleg.
3/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Első válaszoló- neked írtak ki rá tablettát?
2010. máj. 31. 13:18
4/22 anonim válasza:
hát betalocot még régebben,de nem szedtem.Most pszichiáterhez járok,ott kaptam gyógyszert-
5/22 anonim válasza:
egyébként az rosszul kezdődik,ha valaki a pulzusát méregeti.(A pszichiáterem mondta)Nem rossz szándékból mondom,csak lehet tényleg pszichésen van ez nálad.
6/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is psichés, utóbbi időben (10 napban) be vagyok csavarodva. Érettségi után vagyok, valószinüleg a stressz okozta azt a heves szívdobogást, legalább is remélem, h nem valami szervi rendellenesség. Pulzusom méregetésével hihetetlenül fel tudom magamat idegesíteni, alig bírok lenyugodni. Este mikor meg lefekszem, akkor meg úgy kell feküdnöm, hogy még véletlenül se halljam a szívdobogásom, mert akkor megint ideges leszek, reszketek meg ilyenek...Lehet h kardiologus után psichiatrian fogok vegül kikötni...
2010. máj. 31. 21:23
7/22 anonim válasza:
Ha ugy döntesz hogy elmész a pszichiátriára,mondj el mindent a dokinak,de mindent tényleg,akármi fáj,akármit érzel,a félelmeidet,a pulzusmérést is.
8/22 anonim válasza:
ja amugy vérvételen voltál mostanában?
9/22 A kérdező kommentje:
Igen, kb. 3 hete, ott minden rendben volt. De azt hiszem, hogy átment rajtam ez a mánia, most új betegséget képzeltem be magamnak :S
2010. jún. 8. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!