Az utóbbi évben úgy érzem, hogy kissé erőtlen vagyok. Fáradtság, sokszor alig van energiám bemenni suliba meg hasonlók. Hogyan váljak energikusabbá?
Nem változtattam az étrendemen, nem vagyok beteg.
22/F, ha ez számít.
Első körben érdemes tényleg az életviteledben keresni a problémát. Mennyi folyadékot iszol egy nap (és mit)? Sportolsz rendszeresen? Hogy néznek ki a napjaid? Mennyit alszol?
Attól, hogy te nem változtattál semmin, a szervezeted változott, és lehet, hogy más fajta életvitelre lenne igénye. Ezen kívül pedig azért érdemes lehet orvossal is kivizsgáltatni magad, biztos nem lapul-e valami betegség a háttérben, sose lehet tudni. Ha nincs semmi bajod, megfelelő a táplálkozásod és mozogsz is eleget, akkor akár környezeti hatás is lehet. Ha nincs motivációd a suli elvégzésére, és rosszul is érzed magad bent, akkor természetes, hogy nem leszel a gondolatától energikus. Szóval azt is érdemes átgondolni, minden rendben van-e az életedben, jó helyen vagy-e, azt csinálod-e, amit szeretnél és ami jó neked. Pszichés is lehet.
C-vitamin !
Vitamin hiányos vagy!
Napi 5-6-gramm C-vitamint szedj az év 365 napján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!