Borzalmasan megalázva érzem, úgy érzem, megszégyenítettek női mivoltomban. Mit kezdjek ezzel az érzéssel, ha nem múlik? (a többi lent)
Figyelt kérdés
29 éves lány vagyok, sajnos teljesen felborult a hormon-háztartásom (nőgyógyász segítségével kezeljük, de nem megy egyik napról a másikra). Ez azzal jár, hogy a menstruációm nagyon erős, ami egészen eddig "nem jelentett gondot", amíg egy nap sikerült úgy elindulnom otthonról az egyetemre, hogy bár sötét térdig érő szoknya volt rajtam, a betét elcsúszott valahogy... Már majdnem a bejáratnál voltam, amikor megtörtént, amitől a legjobban féltem: egyszerűen elöntött... és a testszínű harisnyám bokáig véres lett, mert nem tudta felfogni... Szerencsére volt egy pad, ami mögé el tudtam bújni, jöttek-mentek az emberek.Azt realizáltam, hogy órára nem tudok bemenni, olyan ismerős pedig nem volt a környéken, akit hívhattam volna. Végül elindultam, magam elé tartva a táskám, és reméltem, hogy nem lesz gond. EKKOR 3 középkorú nő jött velem szemben, akik 1. nyíltan megbámultak 2. egyikőjük konkrétan felordított, hogy "atyaisten, szerencsétlen!" 3. a másik ujjal mutogatott felém, és a fejét fogta...Annyira szürreális volt, hogy csak annyit tudtam mondani ott és akkor, visszafordulva, hogy "hát, köszönöm"... Végül a mosdóban rendberaktam magam, és haza tudtam menni. Ami a gond, hogy ez az élmény azóta fixálódott, noha a menstruációm kezd rendeződni. Előfordul, hogy éjszaka felriadok, és azt álmodom, ujjal mutogatnak rám és ettől a víz lever... Szerintetek ezt túlreagálom? (ez még 2 hónapja történt, de nem alszom jól azóta... gondolkodom szakemberen). Mindenkinek köszönöm, aki érdemben válaszol erre a posztra.2017. szept. 3. 21:10
22/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy az, amit írsz, arra enged következtetni, hogy a) troll vagy b) nem vagy normális. Mondom ezt azért, mert sokan írtatok érdemben - KÖSZÖNÖM -, és sorakoztattatok fel érveket arra vonatkozóan, hogy a reakcióm érthető. Jobban vagyok :) Fel tudtam mérni, hogy nem vagyok egyedül és innentől kezdve sokkal objektívebben kezelem a dolgot. Viszont téged, utolsó, aki csak azt tudod írni, hogy túlreagálás... nem kívánom, tényleg, de megnéznélek egyszer, amikor prosztata-gondjaid lennének, nem tudnád tartani és nyilvánosan becsurranna... ne legyen ilyen gondod sosem, de elvben: "persze, az meg csak pisi...?" Akkor is, ha három pasi mutogat rád? Na mindegy... :D
2017. szept. 8. 00:37
23/23 anonim 

válasza:

Örülök, akartam is kérdezni,hogy az, hogy itt most rágódunk ezen, használt-e, mert valóban tud használni, noha fölösleges köröknek tűnnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!