Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Borzalmasan megalázva érzem,...

Borzalmasan megalázva érzem, úgy érzem, megszégyenítettek női mivoltomban. Mit kezdjek ezzel az érzéssel, ha nem múlik? (a többi lent)

Figyelt kérdés
29 éves lány vagyok, sajnos teljesen felborult a hormon-háztartásom (nőgyógyász segítségével kezeljük, de nem megy egyik napról a másikra). Ez azzal jár, hogy a menstruációm nagyon erős, ami egészen eddig "nem jelentett gondot", amíg egy nap sikerült úgy elindulnom otthonról az egyetemre, hogy bár sötét térdig érő szoknya volt rajtam, a betét elcsúszott valahogy... Már majdnem a bejáratnál voltam, amikor megtörtént, amitől a legjobban féltem: egyszerűen elöntött... és a testszínű harisnyám bokáig véres lett, mert nem tudta felfogni... Szerencsére volt egy pad, ami mögé el tudtam bújni, jöttek-mentek az emberek.Azt realizáltam, hogy órára nem tudok bemenni, olyan ismerős pedig nem volt a környéken, akit hívhattam volna. Végül elindultam, magam elé tartva a táskám, és reméltem, hogy nem lesz gond. EKKOR 3 középkorú nő jött velem szemben, akik 1. nyíltan megbámultak 2. egyikőjük konkrétan felordított, hogy "atyaisten, szerencsétlen!" 3. a másik ujjal mutogatott felém, és a fejét fogta...Annyira szürreális volt, hogy csak annyit tudtam mondani ott és akkor, visszafordulva, hogy "hát, köszönöm"... Végül a mosdóban rendberaktam magam, és haza tudtam menni. Ami a gond, hogy ez az élmény azóta fixálódott, noha a menstruációm kezd rendeződni. Előfordul, hogy éjszaka felriadok, és azt álmodom, ujjal mutogatnak rám és ettől a víz lever... Szerintetek ezt túlreagálom? (ez még 2 hónapja történt, de nem alszom jól azóta... gondolkodom szakemberen). Mindenkinek köszönöm, aki érdemben válaszol erre a posztra.
2017. szept. 3. 21:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20%
Akkor is túlreagálja!
2017. szept. 6. 16:12
 22/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy az, amit írsz, arra enged következtetni, hogy a) troll vagy b) nem vagy normális. Mondom ezt azért, mert sokan írtatok érdemben - KÖSZÖNÖM -, és sorakoztattatok fel érveket arra vonatkozóan, hogy a reakcióm érthető. Jobban vagyok :) Fel tudtam mérni, hogy nem vagyok egyedül és innentől kezdve sokkal objektívebben kezelem a dolgot. Viszont téged, utolsó, aki csak azt tudod írni, hogy túlreagálás... nem kívánom, tényleg, de megnéznélek egyszer, amikor prosztata-gondjaid lennének, nem tudnád tartani és nyilvánosan becsurranna... ne legyen ilyen gondod sosem, de elvben: "persze, az meg csak pisi...?" Akkor is, ha három pasi mutogat rád? Na mindegy... :D
2017. szept. 8. 00:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Örülök, akartam is kérdezni,hogy az, hogy itt most rágódunk ezen, használt-e, mert valóban tud használni, noha fölösleges köröknek tűnnek!
2017. szept. 8. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!