Borzalmasan megalázva érzem, úgy érzem, megszégyenítettek női mivoltomban. Mit kezdjek ezzel az érzéssel, ha nem múlik? (a többi lent)
Én nőként írom, hogy túlreagálod a dolgot.
van ilyen, lesz is még ilyen, sőt, léteznek ennél kellemetlenebb dolgok is a világon.
De bírom, amikor a pasik megpróbálnak okoskodni olyan dologhoz, amit soha át sem élnek, nem is sejthetik mekkora macera az egész szarság... -.-
Nekem a szőrtelenítéssel voltak anno ilyen gondjaim. Anyám soha nem hívta fel rá a figyelmem, soha nem mondta el a családban igazából senki, hogy erre oda kell figyelni, és kis 11 évesként simán elküldtek rövidnadrágban, szoknyában suliba, ahol aztán nagyon durván kicsúfoltak és megaláztak, ujjal mutogattak rám, még a tanárok is kinevettek! Magamtól elkezdtem, vettem a kis zsebpénzemből krémet és leszedtem, erre otthon még jól le is csesztek. Hát bevallom, még 20 évesen is volt vele rémálmom. Hogy valahova megyek nagyon csinosan felöltözve, strandra, vagy ott állok az esküvőmön rövidebb szoknyában és mindenki nevet meg mutogat rám, akkor nézek a lábamra, hogy elfelejtettem leszedni a szőrt... Most már egy ideje azért nincsenek ilyenek. De sokáig (évekig) megmaradtak bennem a dolgok. Biztos neked is halványulni fog egy idő után.
Nem tudhatod h neki ez nekkora sokk. Ha egesz nap gorcsolt a hasa es erezte h "folyik" ki belole a ver akk szted meg van ilyenekhez torelme. Persze azzaltisztaba vagy h ez csak ver,de azzal nem h meg mi mindennnel jar a menszesz. Imadom mikor a pasik azt hiszik h egy nonel jobban tudjak :)
Istenem! Nem hiszem el, hogy nőként hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és bunkó. Segíteniük kellett volna. Sajnálom, de ne foglalkozz vele. Nagyon rossz érzés lehetett, de tedd túl magad rajta, nem ér annyit az egész.
L/19
ÉS? Én is megnézem, és szörnyülködök azon, aki full véres, de nem rosszindulatból, hanem tényleg sajnálkozva.
Bár én ilyen esetben odamegyek és megkérdem, tudok-e segíteni, nem csak bámullak. :)
Amúgy tampon PLUSZ betét? De emiatt ne érezd magad olyan szarul, az Ő szegénységi bizonyítványuk.
Én is volt, hogy szép kis vörös folttal a fehér gaytámon mentem haza, de pont leszartam, ki miért néz. Ez van, előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!