Otthon képtelen vagyok kialudni magamat, miért?
Figyelt kérdés
A történet a következő. 1 éve élek Budapesten, mindig próbálok ~8 órát aludni, de mindig dög fáradtan kelek, és egész nap fáradt vagyok. Nemrég hazamentem vidékre egy hétre, ott volt hogy hajnal 5 kor feküdtem le és 10 órakkor keltem, fél óráig kicsit fáradt voltam de utána minden rendben, de ott is aludtam akár mennyit, azért fel tudtam kelni. Visszajöttem Budapestre, és azonnal első éjszaka 11 kor fekszem, reggel 7 kor ébresztő, 3db ot nyomtam ki majd 9 órakor kb vésővel és minden létező életerőmmel kierőszakoltam magam az ágyból, de így is olyan fáradt vagyok mint aki egy percet nem aludt. Talán a hangos Budapesti éjszakai forgalom zaja az agyamat zavarja alváskor? Viszonylag zajos helyen alszok.2017. júl. 21. 09:09
2/3 anonim válasza:
Elképzelhető hogy a zaj okozza.Az ember érzékszervei éjjel is aktívak bizonyos mértékben.Próbálj ki egy éjszakát úgy, hogy valamilyen módon csökkented a szobádban a zajokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen lehet a zajok, most nyáron minden éjszaka nyitva az ablak a meleg miatt, viszont télen jóval kevesebb a zaj, de télen is mosott szarként keltem, persze akkor is be be hallatszanak a szakadt ikarus buszok, de közel se annyira mint nyitott erkély ablaknál. Nagyon fura ez nekem. Olyan rossz mikor hétvégén is 10 óra alvás után mint akit agyon vertek kelek fel. Vidéken meg egy hulladék széteső kényelmetlen ágyban, hülye fekvő pozícióban csodásan alszom.
2017. júl. 23. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!