Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Képtelen vagyok elfogadni...

Képtelen vagyok elfogadni magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és csak 165 centi magas.Utálom ezt a magasságot.Körülöttem mindenki legalább 185 centi magas.Apa nagy katonamániás,van egy felöltöztetett katonabábú a szobában,ami 180 centi magas.Egy homloknyival vagyok nála alacsonyabb.Az iskolában azonban mindenkinek a válláig érek.Nem bírom ezt elfogadni.Úgy érzem,nem vagyok így teljes értékű ember.Mindig nagydarab akartam lenni.Két éve kondizok keményen,de soha sem lehetek izomagy,mert csak 165 centi vagyok.Így is csak 70 kiló vagyok.Legalább 85 szeretnék lenni.A lányok sem állnak szóba alacsony fiukkal,de ezzel a magassággal talán nem is lenne érdemes,lehet nem kéne ezt a szar genetikát továbbadni.Pedig a családban minden férfi 170-175 centi.Ha lennék 5'6 magas,vagyik 167.25 centi,akkor már boldog lehetnék,de ez a 2-3 centi elválaszt ettől.Így soha nem lehetek boldog.Soha nem lehetek az,aki vagyok,aki lenni akarok.Mert soha nem fognak rám úgy tekinteni,ahogy én akarom.168 talán már elég lenne.170 centivel én lennék a legboldogabb.De még ezt sem kaptam meg.Nem tudom mit kezdjek így az életemmel.Az alacsony embereket jobban megvetik,mint pl.a melegeket vagy a kissebbségeket vagy a tömeggyilkosokat.

2016. febr. 27. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogadd el így magad, más választásod nincsen.Én 187cm vagyok, nekem meg az a bajom, hogy körülöttem szinte mindenki 170 cm alatt van. Katonaság az álmom, de a egsészségügyi gondok miatt nem lehetek.
2016. febr. 27. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Eléggé eltúlzod. Az alacsony embereket egyáltalán nem vetik meg. Ezt csak te képzeled be.

Sok alacsony lány vagy, 140-150 centisek. Hozzájuk még te is magas vagy. Szóval van miből válogatnod.

Katona meg lehetsz ilyen magassággal is.

Egy katonánál nem az számít, hogy milyen magas. Hanem, hogy milyen ügyes, mozgékony.

Nagyobb darabként sok mindent nehezebb megcsinálni.

De lehetsz táncos is, azok sem a magasságukról híresek :)

2016. febr. 27. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogy mit tegyél? Higgy magadban. Nem az kérdés, hogy milyen magas vagy, hanem az, hogy milyen ember. Ne engedd, hogy a társadalmi sztereotípiák eltorzítsák a személyiséged. Légy jó ember, azért tudsz tenni, a tetteid alapján ítélnek meg és nem a magasságod alapján.

Nekem az egyik kedvenc színészem Peter Dinklage, Tyrion a Trónok harcából, ő csak 135 centi, de senki se foglalkozik ezzel, mert a színészi játéka az elsődleges.

De visszatérve a külsőségekhez: Mivel még csak 18 éves vagy jó esély van rá, hogy pár centit nyúljál 25 éves korodig. Napi 8 óra alvással, aktív mozgással, megfelelő fehérjebevitellel 25 éves korodig kihozhatod magadból a genetikailag beléd kódolt max. magasságot, ami rokonságod itt leírt magassága alapján 170 centi felett van. Szóval ne csüggedj, nem a magasságod számít, hanem az emberséged!

2016. febr. 29. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!