Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért jön rám fojtogató...

Miért jön rám fojtogató izgulás, amikor lánnyal készülök talizni?

Figyelt kérdés

Amikor egy lánnyal beszélgetek mondjuk neten, aki történetesen bejön nekem, és megbeszélünk egy talit, már ott helyben elkezdek parázni, baromi kényelmetlenül érzem magam, mint aki legszívesebben elmenekülne. De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy van egy kis izgulás, rendesen elmegy az étvágyam, elmegy mindentől a kedvem, és legjobban annak örülnék, ha valamiért elhalasztanánk, vagy mégse érne rá.

Minden eddigi csajnál ez volt, akik korábban bejöttek, a tali meg hát úgy sül el, ahogy, de volt már, hogy lefújtam, annyira beparáztam. És nem tudom mitől.. Hogyan tudnám ezt kezelni, megszüntetni? 18/F

2017. júl. 7. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

75 %-os te egyre inkább kihúzod a gyufát... Látom sikertelen nőként mindennel próbálkozol már, csakhogy felfigyeljenek rád. De közlöm veled, hogy a negatív gondolataid, és, hogy másra mit akarsz kivetíteni, nem jött be..

Inkább kezeltesd magadat, te is és a környezeted is sokkal jobban jár.

Véleményt közöltem az előzőekben is. Ne keverd a szezont a fazonnal, inkább menj el orvoshoz.

Köszönöm, de privátokra sem válaszolok. Kár a gőzért, akárhogy árulod is magadat, ez sem jött be, sőt! A véleményem rosszabb lett rólad.

2017. júl. 8. 14:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Bmeg neked mi bajod van, itt vezeted ilyenkor le a felgyülemlett stresszt? Ez a csaj az ég világon semmi rosszat nem mondott, azt viszont nem értem, hogy adhatsz 39%-ban hasznos válaszokat, ennél sokkal rosszabb arányt várnék egy ilyen embertől..
2017. júl. 8. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!