Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valami jótanács izgulás ellen?

Valami jótanács izgulás ellen?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon izgulok, és nem tudom hogy fogom kibírni a következő 2 hónapot. Eleve suliban jön az év vége, ezért nagy a hajtás ráadásul jövőhéten vizsgázok (matek írásbeli és irodalom szóbeli). Közben elég komolyan veszem a zenélést, és jön a koncert/vizsgaidőszak. Minden héten lesz egy koncertem és májusban lesz szolfézs, gitár és oboa vizsgám. Aztán júniusban lesz egy nagykoncert amin kb 400 ember előtt játszok. Lehet hogy kicsit túl vállaltam magam, de ezt muszáj végigcsinálnom.

Csak közben egyfolytában szorongok. Alig tudok aludni, folyamatosan hangulatingadozásaim vannak. Az egyik pillanatban jól érzem magam, felszabadult vagyok, a másikban pedig eszembe jut hogy mi vár rám és egyből a sírás szélén állok.

Tudtok valamit mondani az ellen hogy ne legyek ilyen ideges? Mert ha ennyire ideges vagyok és izgulok akkor mindent elrontok és semmi nem fog jól sikerülni. Esetleg voltatok már ilyen helyzetben? Mi segített?

16/L

2017. máj. 7. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Tessek beosztani az idodet, es legyel buszke, hogy okos es tehetseges vagy! Ertem, hogy aggaszt, hogy minden oke legyen, de szerencses vagy! Ez vigyen elore! Bar nekem lett volna igy anno!
2017. máj. 7. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanulj. Akkor magabiztos leszel.
2017. máj. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!