Miért vagyok mindig fáradt?
Menj el vérvételre, lehet pajzsmirigy gond, esetleg vashiány. Egyél, igyál rendesen az is okozhat fáradságot. Nézesd meg a vérnyomásod.
Első körben ezeket ajánlom, sajnos nem könnyű megtalálni az okokat, nekem már évek óta van és még mindig nem találták meg az okát.
Lehet attól, hogy keveset iszol, és besűrűsödik a véred. Igyál meg egy nap 3 liter folyadékot (én azt hittem, kettőt kell, de az orvosom szerint 3), ha felkelsz, egyél valamit, hogy ne essen le a vércukrod, vérnyomásod, és vigyél be cukrot is, hogy legyen energiád! Ha valamilyen érzékenységed van, vagy diétázol, akkor váltsd ki valamivel! Az is fontos, hogy rendszeresen mozogj. Nem kell feltétlen hosszú edzésre gondolni, de egy rövid tornát minden nap csinálj meg, nagyon jót tesz! Még depresszió miatt szoktak elfáradni az emberek, mikor elakadnak az életben, vagy demotiváltak. Ilyenkor, meg kell erőltetni magunkat, hogy változtassunk, új célokat kell keresni! :)
Az, hogy éjfélkor fekszel le, hosszútávon nem előnyös. Akármikor is kelsz, éjfél előtt tud normálisan pihenni a szervezet. Egyszer próbáld ki, hogy este 10, akár 11-kor lefekszel. Meg fogsz lepődni, mennyivel energikusabb leszel utána egész nap!
Persze, elcsúszhat néhány érték ezektől függetlenül is, szerintem, menj el vérvételre, nem vesztesz semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!