Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rettentően kialvatlan és...

Rettentően kialvatlan és fáradt vagyok. Mi lehet velem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hónapok óta úgy érzem, hogy nem aludtam egy normálisat, pedig mindig időben lefekszem. Ez alatt azt értem, hogy legkésőbb fél 10-kor. Reggel mindig 6-kor kelek a suli miatt, és rettentően, már már nyomasztóan fáradt vagyok. Úgy érzem semmit nem aludtam, márpedig de. Az elalvással sincs gond, hamar álomba zuhanok. Azt vettem észre, hogy egész nap nyúzott vagyok, és sokan kérdezték, hogy nem tudsz aludni? Mi lehet a gond? Van esetleg valami otthoni praktika, vagy fogadjam el, hogy soha nem leszek igazán kipihent?
2017. máj. 17. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Van. Fizikális meg szellemi fárasztás kell neked. Azután biztosan elég mélyen fogsz aludni, ami fontos a kipihentséghez.
2017. máj. 17. 21:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Elég mélyen alszok, de szerintem leírtam, hogy nem azzal van a gond, hogy forgolódok és nem jön álom a szememre.
2017. máj. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!