Mi lehet a bajom?
Egy jó ideje elkezdődött már nálam ez a dolog. Kerül fordul rossz a közérzetem. Zavart a gyomrom, sokszor félek, hogy rosszul leszek. Kicsit megnehezíti az életemet ez a dolog, mert rajtam van a pánik, hogy rosszul leszek ha utazom vagy ha vagyok valahol. Sokszor olyan érzésem van, hogy kavarog a gyomrom, viszont soha nem hánytam még vagy semmi ilyen. Néha rám jönnek fura szédülés féleségek, vagy szúró érzés a mellkasomban is. Egy másik dolog, hogy állandóan kapar a torkom és köszörülnöm kell.
Igen sokat volt már mandulagyulladásom, az orvosom azt mondta ez már valószínűleg krónikus. Arra gondoltam, hogy pl a torokkaparás lehet attól? Vagy okozhatja a többit is ez?
Eléggé idegesít a dolog, hiányzik a komfortérzetem szinte.
Tudom, orvos tud csak biztosat mondani, de érdekelne, hogy esetleg tapasztalata vagy ötlete van e valakinek.
Azt még le kell írnom, hogy elég stresszes típus vagyok.
22/N
Valamikor kisgyermekkorodban egy hányás alkalmával megrepedhetett a nyelőcsöved belső hártyája. Ez olyan nyomot hagyott a lelkedben, hogy azóta egyszerűen félsz hányni.
A mandulagyuszira szedett antibiotikumok megváltoztatták az élőflórádat, így hát meg van kutyulva az emésztésed, amit erősebb gyomorsavval próbál a szervezet ellensúlyozni. A gyomorsav nyelőcsőbe kerülése nem engedi gyógyulni a sérülést. Stb. Stb. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!