Egy hétig nem tudok kakilni lehet belőle komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Itt vagyunk németországban egy családnál ilyen sulis program, de egyszerűen nem tudok kakilni. Tudom hogy nem normális de nekem így szokott lenni mikor idegen környezetben vagyok.2017. máj. 11. 08:40
2/5 anonim válasza:
Nekem 2 hétig nemvolt egyszer gyerekkoromban, nekem a megoldás a ricinusolaj hozta meg. Semmilyen károsodást nem szenvedtem, szóval ha ott nem tudsz gyógyszert kérni erre, vagy csak nem akarsz mert utána következő hasmenés se túl kellemes, ráérsz ezzel foglalkozni ha hazajössz. Semmilyen maradandó problémát nem okoz :)
Persze ha ez rendszeresen előfordulna akkor ki kellene vizsgáltatni, de írtad hogy ezt az idegesség okozza nálad.
3/5 anonim válasza:
Hogy nem lehet idegenben kakilni, fel nem fogom.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 12. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!