Ma több mint 20 órát aludtam. Mitől lehetett? Nagyon meg vagyok ijedve hogy valami bajom van.16L
Időnként ez belefér.
Én akkor jártam így amikor 3 napon át dolgoztam 12 órás műszakba mert nagyon sürgős meló volt és kevesen voltunk rá, meg sok is volt a meló. 3 napot nyomtam le állandó nappal és aludni sem nagyon tudtam mert elég stresszes időszak volt. Aztán hab volt a tortán amikor hétvégére is berendeltek minket úgy hogy pénteken 14 órakor abbahagytuk és szombaton 14 órakor kezdtük így megvolt a 24 órás pihenő, majd vasárnap reggel 6 órától kezdtük és 12 órakor abbahagytuk, majd hétfőn pedig 8-20óráig kellett bent lennünk elég hülye beosztásban voltunk, és ettől annyira kikészültem amikor végeztünk hogy kaptunk ajándékba egy pihenőnapot ami arról szólt hogy előtte való nap este 8 órakor már aludtam és másnap délután 3 kor ébredtem fel úgy hogy csak egyszer ébredtem fel wc-re menés miatt, és utána úgy aludtam mint akit agyoncsaptak. Anyámék majdnem mentőt hívtak, akkor még velük laktam, mert azt hitték hogy bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!