Tegnap húzták ki a fogam, aludtam rá egyet és ma reggel vmi vastag alvadt valami volt a seb tetején. Leszedtem, de az mi lehetett? Olyan volt mintha a vérrel keveredett volna még valami.
vegyél phlogosol oldatot és azzal öblögesd egy kicsit.
De nem szabad szívóhatást kifejteni! Vagy erősen öblögetni. Éppen csak átöblited.
Az megynyugtatja és fertőtleniti.
Most ott egy nyílt seb van. A szádba meg alapesetben is vannak baktériumok, bacilusok. Szóval elfertőzödhet.
Elég nehezen gyógyul be a kihúzott fog helye.
De ne piszkáld a nyelveddel, ne akartd leszedni a heget. Be fog gyógyulni.Amit leírtál az bármennyire furcsa is a természetes sebgyógyulás része.
ok, köszi!
de ilyen fekete alvadt izé és annyira zavar:S ez ki fog majd lökődni onnan magától, vagy hogyan lesz?
oké igyekszem nem birizgálnixD
mondjuk amióta megkaptam a válaszokat azóta nem is tettem:D ja és amit leszedtem róla, az visszapakolódott odaxD vagyis mikor leszedtem megint vérzett és egy ugyanolyan réteg lett ott de most már asszem nem vérzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!