Holnap szájsebészetre kell mennem reggel. Ma benntört húzásnál a fogam és azt mondta a doki, hogy fel kell vágni a foginam. Ez fájdalmas lesz? Ma amikor próbálták kihúzni 2 érzéstelenítő kellett, mert egy nem ért semmit. De így is fájt. :\
Nekem elcseszték a fogamat, én is itt kötöttem ki.. két napig csak vinnyogtam, annyira fájt előtte. Tömött volt a fogam, elmentem az orvosomhoz, mondván hogy fáj. Ő kivette a régi tömést, újat rakott bele. De ahogy elmúlt az érzéstelenítés, hihetetlen módon elkezdett fájni! Elfutottunk az ügyeletre, ott nem tudom pontosan mit csináltak vele, icipicit enyhült a fájdalom, de alig tudtam aludni. Másnap mentünk a szájsebészetre, ott 2 perc alatt "kikalapálták" :D Akkor kicsit fájt, de az a leírhatatlan megkönnyebbülés utána...
amúgy nekem 3 érzéstelenítőt adott az ügyeletes előtte, mert nekem is kegyetlenül fájt :(
Na, de nyugi, ott kicsit kellemetlen lesz abban a pillanatban, de aztán utána már csak egy emlék marad:)
Drága Gejza! Hogy ontanád a véredet háború esetén a hazáért, ha egy kis szájsebészeti beavatkozástól is így meg vagy rettenve?
Felesleges előre idegeskedned, mert nem lesz semmi gáz. Az orvos szakember, tudni fogja milyen, és mennyi érzéstelenítő kell, hogy ne okozzon fájdalmat. Számtalan ilyen esetet látott már, mint a tied, és rendelkezésére áll minden speciális eszköz, hogy minél gyorsabban és ügyesebben kiszedje a maradék fogadat.
Nem a középkorban vagyunk, hogy ordítani kelljen a fájdalomtól!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!