Iszonyat fáradtság kinoz mindig ebéd után. Mit tegyek? ;Sportolok, feherjedusan etkezem, iszom min.2 l vizet.6-7 orakat alszom

attól, hogy elvileg gyorsnak kellene lenni az anyagcserédnek, még nem biztos, hogy az, és a jelek szerint nem is az.
érdemes lenne orvosi tanácsot kérned, mert lehet szervi oka.

Ezt úgy hívják civilben, hogy kaja kóma.Mediterrán országokban több millióan "szenvednek benne".Ezért nagy bölcsen kitalálták a délutáni sziesztát.
Ebédre ne töltött káposztát egyél, hanem valami könnyebbet, pl leves+saláta.

hahaha, ahogy azt Móricka elképzeli... én is azt hittem, hogy ha egy orvos csinál egy teljes labort, és megnézi, akkor majd tudni fogja, van-e bajom, hiszen ez a szakmája
egy fenét! 20 éven keresztül minden bajom volt, tönkrement a külsőm, tönkrement az életem - holott egyetlen laborból megállapítható lett volna, és egyetlen tablettával kezelhető lett volna a gond
egyszerűen csak amíg nem voltak egy laikus számára is észrevehető, súlyos tüneteim, az orvosok tojtak rá rendesen utánajárni a dolgoknak, és rendesen átnézni a laboreredményeket...
pedig már akkor is látható lett volna, hiszen így utólag megállapították, hogy a betegségem krónikus volt
sajnos sok orvossal rámenősnek, már-már erőszakosnak kell sajnos lenni ahhoz, hogy alaposan kivizsgáljanak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!