Egész nap fáradt vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem is volt fárasztó a napom és nemtudok odafigyelni a dolgaimra szétszórt vagyok mit tegyek2010. máj. 12. 19:32
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy rosszul aludtál éjszaka.Feküdj le ma időben,hogy holnapra kipihend magad.Holnap már minden rendben lesz.
Nekem is szokott ilyen lenni,hogy fáradt,szétszórt vagyok egésznap,pedig nincs is nehéz napom.Ilyenkor korán lefekszek,hogy kialudjam magam(ilyenkor 9órát alszok:D).
15/L
2/4 anonim válasza:
aludj 8-10 orat korulbelul, probalj meg minel egeszsegesebben taplalkozni, testmozgas es alvas elott szelloztess probalj minel kevesebb zold novenyt tartani a szobaban/ejjel oxigenbol termelik a cukrokat maguknak/
azonban van h olyan az idojaras h faradt vagy teny, hogy a legnyomas befolyasolja a kozerzetet, tetsi, lelki allapot szinten
3/4 Barna96 válasza:
2. válaszolónak üzenném, hogy a növények pont hogy szén-dioxidból és vízből csinálják a szőlőcukrot, oxigén pedig felesleges melléktermékként jön létre, és nem fordítva. (fotoszintézis)
4/4 anonim válasza:
9-10 órányi alvás elég jól jöhet én attól mindig jobban leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!