Ez idegösszeroppanás lehet?
Azt hittem csak azért cserélődhertnek fel betűk, mert valaki elgépeli, beszélő számítógép is tud ilyet??
Meg azt hogy szerezted be?
Számomra érdekes, hogy beszélő számítógép mellett hogy lehet elgépelni.. Tudtommal a vakok nem is ilyen billentyűzetet használnak :|
De ha létezik is ez a beszélő számítógép, akkor biztos nem két forint... Te meg azt mondtad hogy már tizenéve földönfutók vagytok. Akkor ez hogy?:D
Meg gyanús ez nekem, hogy a koraszülöttség miatti vakság 14 év múlva jön ki :S
De ha mindez igaz, akkor beszéld meg anyukáddal és menj pszihológushoz.
te már írtál ki kérdést nem? :S
amúgy szerintem beszélj anyukáddal. észérvekkel érvelj hogy arról hogy ő boldogtalan nem te tehetsz. és még sok ilyen szöveg kéne... amúgy bocsáss meg de szerintem anyád is kihasználja a vakságodat. szerintem neked minimum ezért le kéne üvöltened a fejét. mert mi vagy te? rongybaba? nem! amúgy igen anyádra ráférne egy pszichológus. ha akarod akkor te is mehetsz.
és hogy miért mondom amúgy hogy anyád kihasználja a vakokat? Gyuszi vak. nem tud sokat tenni. te is vak vagy úgyszintén nem tudsz sokat tenni. de te tudod anyád gyenge pontjait így egy szócsatába talán legyőzheted. vagy mondd azt neki hogy "ha én nem látok akkor te se láss! na milyen érzés ezt hallani?" biztos meglepődne! és mondom bátran üvöltsd le a fejét!
Szegényke, nagyon sajnállak.
Esetleg a vakok intézetében laknál anyud nélkül és újra összejönnél Gyuszival.
Ez lenne a legegyszerűbb, de sajnos nem vagyok tájékozott ebben, csak egy ötlet volt.
'kedves' második válaszadó!!!
már ne is haragudj de eléggé tapintatlan vagy! egyáltalán nem vagy jártas a témában akkor miért mondasz olyan dolgokat amiről azt sem tudod hogy van....és fogalmad sincs az egészről...probálj meg te vakon gépelni! és csak ugy tudsz hogyha a jaws felolvassa a betűket mert különben azt sem tudnád mit irtál le....kiváncsi vagyok hogy menne..?????...probálj meg ugy élni mint a vakok!!!:...tuti hogy nem birnád!!!....amugy a vakok is ugyanazt a billentyűzetet használják amit mindenki más! milyen billentyűzetet tudnának még használni???...te véletlenül nem a Braille gépre gondolsz???...mert amugy az meg nem számítógép...kicsit elvagy tájolva...nah midnegy...az meg hogy földönfutok voltak....TE RENDESEN ELOLVASOD AMIT IRNAK???...ő azt mondta hogy VOLTAK!!!!..szerencsére már jobb a helyzetük!. a másik meg hogy koraszülöttségi vakság..és 14 év után jön ki az egyáltalán nem gyanúúús!!! ugyanis létezik olyan hogy látóideg sorvadás...amit azt eredményezi hogy folyamatosan romlik valakinek a látása...de mindegy ezt sem tudhatod igazán4!!!...sőt egyáltalán nem!...Remélem picit feltudtalak világosítani...!!!!!...mer hogy azt sem tudod miről beszélsz az is biztos!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!