1/10 anonim válasza:
Legyél pattanásos, legyen zsíros hajad, hízz meg...Stb nagyon könnyen lehet.
2/10 anonim válasza:
Ha sokszor beszólnak a külsődért.
3/10 anonim válasza:
Elég sokféleképpen, pl. ha sokat adsz mások véleményére akkor a negatív véleményektől, amúgy meg pl. kudarcoktól, ha nagy jelentőséget tulajdonítasz nekik.
4/10 Peeekaboo válasza:
Eleg ha sok negativ ember van korulotted... mondjuk manapsag ez nem ujdonsag, mindenki csak a rosszat latja meg a masikban, emiatt szekaljak, lenezik stb. es ez egy ido utan olyan szinten leepiti az onbizalmad h hihetetlen.. nekem is joideig ez a bajom volt, de megtalaltam a mostani barataim akiket igazabol nem is erdekli h nezek ki:DD
5/10 Lazarus81 válasza:
A sok sok pofára esés és a mások által való lenézés
6/10 Szeder Katalin válasza:
Vissza kellene kérdeznem, hogy a saját vagy valaki más önérzetéről van szó. Egyébként nagyon könnyű, de ha szükség esetén kedvezőbb környezetet talál magának az illető, újra megnyerheti. Kell is, mert életkedv és önbizalom édestestvérek.
7/10 Őry Péter válasza:
Nagyon könnyen, a lényeg inkább az, hogy miként szerzünk önbizalmat. De helyesen, hülye kérdésre nincs válasz!
8/10 anonim válasza:
Nekem például tegnap kiesett a zsebemből.
9/10 anonim válasza:
Elveszíteni könnyű...vissznyerni, no az nehezebb.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én ugy vesztettem el az önbizalmamat,hogy sok fiú összetörte a szívemet.
2017. febr. 17. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!