Mien szerek vannak amik növelik az önbizalmat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 19:20
5/9 anonim válasza:
szerek? antidepresszáns, mert ha neked már szerek kellenek ahhoz h nőjön az önbizalmad akkor depressziós vagy.
6/9 A kérdező kommentje:
nemtudom, lehet hogy az vagyok szoktam ezen gondolkodni. De honnann tudhatom hogy depressziós vagy e? ha mindig mélabús vagyok és nincsen önbizalmam akkor lehet az vagyok? de akkor irhatnak fel, nem?
2010. dec. 5. 18:16
7/9 A kérdező kommentje:
*vagyok
2010. dec. 5. 18:19
8/9 anonim válasza:
Először tanuld a magyar helyesírást(mien=milyen,honnann=honnan,és még sorolhatnám...),utána pedig a fogalmazást!Aztán gondolkozz ilyen hülyeségeken!Szomorú,hogy a magyarok 90%-a még írni sem tud,de sminkelik magukat,drogoznak,úgy váltogatják a szexpartnerüket,mint más a zokniát,és nyugtatókon élnek.Szánalmas!
9/9 anonim válasza:
Nincs jobb orvosság a boldogságnál. Maximum a nevetés. Barátkozz...csajozz...az önbizalmad csak úgy fog nőni ha egyszer belevágsz és meglátod hogy mennyire jól is megy, és milyen fasza is tudsz lenni...elég unalmas lenne az élet ha mindenre lenne valami bájital;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!