Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan növeljem a barátnőm...

Hogyan növeljem a barátnőm önbizalmát?

Figyelt kérdés

Az a baja, hogy kicsi a melle. Tényleg az, tehát átlagon aluli,de nekem semmi problémám nincs vele, és úgy szeretem ahogy van, de mindig visszakozik petting alatt. Számomra tökéletes, nem volt vele semmi bajom soha, és hiába mondom azt el neki, hogy fölösleges ezen rágódnia. Későbbiekben pszichés bajai is lehetnek, mert ezzel kell megtanulnia együtt élnie, de emiatt mindig kicsit idegesebb.

18/f

2014. jan. 31. 00:37
 1/5 anonim válasza:
Van egy ilyen hormonos fogamzásgátló, egy ismerősömnek megnövesztette egy kicsit a mellét, és a havibaja se fáj annyira! Sajnos nem tudom a nevét, de dokihoz menjetek el ketten ez ügyben! Amúgy meg hagyd rá... de tényleg. Csak annyit mondj, hogy neked így tetszik, és kész. De a továbbiakban nem fogsz erről beszélni vele.
2014. jan. 31. 01:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ha nem hiszi el, hogy úgy szereted, ahogy van, akkor elhagyod! Semmi szükséged egy hisztis tyúkra! Ettől talán észbe kap.
2014. jan. 31. 06:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Dicsérettel.
2014. jan. 31. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:
De a Kérdező hiába dicséri, nem hiszi el a lány, hogy úgy szereti őt, ahogy van.
2014. jan. 31. 08:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem igazán hisztis, csak néha kifakad szegény ezen.

Kaptam üzenetben egy olyat, ami talán másnak, aki esetleg ugyan ebbe a cipőbe tappantott, jól jöhet ezért megosztom. Az volt a véleménye, hogy mondjam azt, hogy számomra amúgy is a kisebb mell az ideális, mert későbbiekben nem fog lógni annyira, mint a nagyobb.

Talán kicsit erős megfogalmazás, de lehet orvosolni.

Köszönöm a válaszokat.

2014. jan. 31. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!