Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tesi orai szorongas. Ismeros...

Tesi orai szorongas. Ismeros valakinek?

Figyelt kérdés

Meg mielott barmit csinalnank, mar lever a viz a felelemtol, hevesen ver a szivem, es neha csak ugy megremegek. Egesz oran feszelyezve erzem magam es szorongok. Mar oltozesnel is, vagy barmikor, ha arra gondolok, hogy nemsokara tesi ora jon. Volt egyik kidobosnal, hogy mikor eltalaltak majdnem ramjott a sirogorcs, es nem csak azert mert fajt, hanem mert amugyis feltem es rosszkor talalt a kegyelemdofes. Kerlek nyugtassatok meg, hogy ilyen masnal is van. Esetleg lehet ezzel csinalni valamit? Kerlek ertelmes valaszokat írjatok! Hasonlo sztorikat is szivesen elolvasok ha valaki le szeretne irni a sajatjat szorongassal kapcsolatban

13/L

2017. febr. 1. 21:17
1 2
 11/11 anonim válasza:

Velem is ugyanez szokott lenni:)Ne félj, ne foglalkozz másokkal, csak magaddal, csak koncetrálj a feladatra:)Visszatérve az én problémámra, teljesen ugyanez szokott lenni velem is.Pl.szekrényugrásnál is biztos voltam benne, hogy én most meg fogok halni a szégyentől, akkor, ha elrontom, de kizártam a külvilágot, koncentráltam, és sikerült:)Tanácsolom ezt neked is:)Gondold azt, hogy káposztafejek:)

12/l

2017. febr. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!