Altatót vagy nyugtatót szedjek?
Figyelt kérdés
Egyikkel sincs tapasztalatom, de ma vizsgázom egyetemen, és megint nem aludtam egyetlen percet sem. Ideges vagyok, fáradt, nincs egy összefüggő gondolatom ilyenkor, hiába a rengeteg tanulás. Ha lefekvés előtt altatót veszek be, másnap ugye nincs rám tompító hatással? Melyiket ajánlanátok?2017. jan. 3. 04:37
1/5 anonim válasza:
Én a pótvizsgát javasolom számodra! :D
2/5 A kérdező kommentje:
Attól sem alszom majd többet:D
2017. jan. 3. 05:38
3/5 TR75 válasza:
Altatónál nagyon fontos, hogy a tájékoztatóban feltüntetett időn belül ne ébredj/kelj fel, mert abban nem lesz köszönet (pl. minimum 8 óra alvást írnak, de te 4 óra elteltével bemész vizsgázni - utólag lehet, hogy semmire nem fogsz emlékezni, de vicces/ijesztő történeteket mesélnek majd rólad az egyetemen).
A nyugtató is szedál, segítheti az elalvást, a Xanax és társai erre is jók lehetnek (segít(het)ik az elalvást), és nem olyan drasztikus a hatásuk, mint az altatóknak (persze, mindenki másképp reagál, szóval akár az is kiüthet).
Ha biztosan 8-10 órányi időd van aludni, akkor altatót is meg lehet próbálni, ha nem, akkor inkább csak nyugtató.
Próbálj meg időben ágyba kerülni, az segíthet.
4/5 anonim válasza:
Én inkább nyugtató teát javasolnék. Egészségesebb és engem nagyol jól kiütnek :D a hárs, levendula tea nagyon jó, nekem bevállt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, még nem döntöttem.
2017. jan. 3. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!