3 éve tartó, megmagyarázhatatlan horpadások testszerte, amire az a válasz, hogy szedjek nyugtatót?! Na, ne vicceljünk!
Én ajánlok neked egy hölgyet aki nagyon profi ezekben a dolgokban. Írd le neki a problémádat, tuti hogy nem fogsz csalódni benne. Rajtam is rengeteget segített. Itt tudsz írni neki: [link]
Szerintem egy próbát neked is megér.
Ez a "boszi" eléggé felejtősnek tűnik... Acai, Macai, Grepofit, Stimaral, Smilax, Renol, Audiron, Spiron, Peralgin... jobban tolja, mint egy 5 diplomás gyógyszerész.
Az orvosok mit mondanak a horpadásokra? Hogy nincsenek, csak képzeled?
Az a doki, aki az első 10 perc után nem néz hülyének és nem hajt el, pedig mondja, hogy igen, látja és itt jön a DE:
-ilyen mindenkinek van, csak nem épp ilyen
-ne tulajdonítsak neki nagyobb figyelmet, mint ami megjárja
-ez ilyen lett, ne foglalkozzak vele komolyabban
-ez csak nézőpont kérdése
-ne nézegessem napi szinten stb..stb...stb
Aztán, attól függően, hogy milyen doki vizsgált változatos diagnózisok születnek, a telesség igénye nélkül pár: polyneuropathia,szorongásos zavar,disztímia, testkép zavar... vagyis semmi kézzel fogható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!