Nyugtatót kellene szedjek?
Jaj koma,szerintem Te nem csak azóta vagy idegbajos,hanem amúgy is,ezért ott hagyott a Barátnőd.
Nem cikizésből írom,mert nekem volt ilyen esetem.
Mindenesetre ne szedj be semmit,és ne is igyál,mert azok csak ideig óráig nyugtatnak le,és nagyon rá lehet szokni.
Sajnos csak az idő segít,elmúlnak a problémák.Viszont ha nyugtatózni kezdesz,akkor mire az idő megoldana mindent,és mosolyogva gondolnál vissza erre az esetre,addigra marékszámra szednéd a tablettákat,és zombi leszel.
Ennyi, más emberek vagytok, el kell ezt fogadni.
Fogadd meg az előzők tanácsait.
1-es vagyok.
Ha Ő egy ilyen jellemtelen barátnő,akkor örülj neki,hogy nem vagytok már együtt.
Eleve el kellett volna zavarni a francba a megcsalás miatt,nem hogy visszafogadni.
Biztos szeretted,de hidd el,egy olyan partnerrel,aki megcsalja a párját,azzal nem szabad foglalkozni.
Keress rendes lányt/nőt,legyél boldog,ne pedig nyugtatóval tedd magad tönkre.
Ha meg egyszer talizol ezzel a volt csajjal,úgy vágjad orrba,hogy hulljon a porba! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!