Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozza ezt? Panik vagy mas...

Mi okozza ezt? Panik vagy mas betegseg?

Figyelt kérdés
Kb 1 honapja panikrohamok tornek ram, utcan elkezdek sirni stb. Viszint most ket napig iszonyatos fejfajas, szedules, es faradtsag jott ram, ali birtam kikelni az agybol, ugy ereztem mitha beteg lennek, hoemelkedeserzesek is volt ejszaka, azonban egyik pillanatrol a masikra elmult es par orara ra a szivem kezdett fajni, hanyigerem lett es a tarkom, a hatam es a mellkasom is fajt, a levegot is szaporan vettem. Surgossegire mentem be, mertek vernyomast, ekgt, a szivem rendben van. De ez a ket napos rosszullet nemhagy nyugodni, lhethogy valami ritka virus vagy neurologiai problema :( felek nagyon

2016. dec. 17. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
És nem küldtek további vizsgálatokra? Nem mondtak semmit, nem adtak semmiféle gyógyszert?
2016. dec. 17. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondtak, hogy panikmes adtakmra nyugtatot. En mondtam h kuldjenek tovabb a kardiologiara, de a haiorvos azt mondta h hipochonder vagyok.
2016. dec. 17. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt írtad az EKG-d rendben van, ahogy a vérnyomásod is. Simán lehet pánikroham.
2017. jan. 7. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Azota voltam kardiologian es minden teljesen rendben van, tenyleg panikroham volt.
2017. jan. 9. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!