Ezt valószínűleg a bölcsességfog okozza, vagy más?
Fönt még nem jött ki a bölcsességfogam (23 éves vagyok), és érzem mot mindkét oldalon, hogy néha nyomja az ínyt, azaz próbál előtörni. Viszont jobb oldalon már kb 1 hete meg van duzzadva a mandulám, és van rajta egy pici gennyes folt is, de csak jobb oldalt. Nem fáj, csak picit, és nem érzem magam betegnek sem, pedig ha tüszős mandulagyulladásom lenne, akkor lázas lennék, meg tényleg beteg, vagy nem?
Ezt valószínűleg a bölcsességfog okozza? Még akkor is, ha fenti és nem alsó bölcsességfogról van szó?
Vagy valami más?
A nyirokcsomóim nincsenek megdagadva, legalábbis nem érzek semmit, kézzel se.
Vagy ilyesmire a bölcsességfog nem képes?
Vagy valami rossz fog lehet az oka?
Vagy ne a fogaknál keressel problémát?
Csak azért nem tudom, mert bal oldalon nincs semmi probléma, pedig ott még (szerintem) a hely is kevesebb a fognak. Jobb oldalon meg be van durranva a mandulám, pic gennyfolttal. De már 1 hete, és nem érzem magam betegnek, max egy picit nehezebben nyelek, de a nyelés se fáj, max néha érzem.
Akkor ez valószínűleg a bölcsességfog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!