Mi okozza mindezt? Sos
Figyelt kérdés
Pár napja kezdödött. Tünetek: Kétoldali hátfájás, alhasi görcsök(két pontban, a két oldalon), kimerültségérzet, állandó éhségérzet(nem diétázom ugyanugy eszem mint máskor és ugyanazt), hányingerérzet, fejfájás, megváltozott székelési szokások(hasfájás) sok bélgázürítés. L\17 a mensi 10 nap múlva esedékes azelött amúgy sem szokott fele ilyen rossz lenni. Terhes nem lehetek mert semmi olyat nem csináltam.Ötlet? Nagyon ijesztö, még soha nem éltem át ilyen fájdalmakat.2016. okt. 5. 23:47
1/1 anonim válasza:
Szia. Nekem is ezek a tüneteim, de én mellette lázas is vagyok. Elvileg ez vírus, legalábbis nekem az orvosom ezt mondta.Jobbulást kívánok!:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!