Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza a viszketésemet...

Mi okozza a viszketésemet odalent?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, már egy jó ideje esténként (de tényleg csak esténként) viszketek odalent. Abban biztos vagyok hogy nem tusfürdő vagy ruha okozza mert azt folyamatosan cserélem hátha megakadályozom a viszketést. Elkezdtem C vitamint szednk azóta egy kicsit enyhült ez a tünet. Szerintetek mi okozhatja?:( kb 2 hónapja tart de egyébként semmi komoly. Semmilyen szexuális életet nem éltem még de most úgy néz ki megtörténne a nagy dolog. Szerintetek benne lehetek emellett a gondom mellett?

2016. dec. 11. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász
2016. dec. 11. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, főleg mielőtt megtörténne a nagy esemény! Mondj el neki mindent őszintén!!!, hogy segíteni tudjon. Hidd el nem rossz dolog, vagyis attól függ hogy állsz hozzá.

Én is nemrég voltam először és tök jó volt! :) Azért volt jó, mert pozitívan álltam az egészhez, tudtam hogy az én érdekem. Nem kell félni meg szégyelni semmit, orvos, ez a munkája.

2016. dec. 11. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:

u.i: 2es vagyok, azért mondom, hogy menj el nőgyógyászhoz mert lehet hogy valami fertőzés/baktérium miatt van, és az nem fog elmúlni magától! Valszeg. felfog írni egy gyógyszert, amit amúgy nem tudnál kivenni csak úgy a gyógyszertárból.

Beszélj anyukáddal és menjetek el. Sok sikert! :)

2016. dec. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!