Nagyon meglepő manapság egy férfinak, ha egy nő szőrös odalent?
Velem úgy alakult, hogy többnyire ilyennel találkoztam. Számomra ez természetes. Csak az utóbbi tíz évben divat ez a nyírbálás - ami egyébként nem baj, nekem jobban tetszik csupaszon, és hát orálnál... a szőr zavaró tud lenni... De egy nő, aki lent szőrös, nekem nem oszt, nem szoroz, nem ezen múlik számomra, hogy vonzó-e vagy sem.
Persze én már egy kicsit "régi motoros" vagyok, a mai fiatalok többségének már más kell. Szóval nem biztos, h mérvadó a válaszom ebben a kérdésben, hacsak nem te is kicsit az idősebb generációhoz tartozol, mert mi úgy nőttünk fel, hogy nem is beszéltek a szexről, se tv-ben, se rádióban (a legtöbb családban a szülők se), internet meg nem létezett a gyerekkoromban, de felvilágosító könyvek se nagyon. A lényeg, hogy nem volt téma a szex Magyarországon, amikor még kiskorú voltam.
A szőrtelenítés is max a ruhás hölgyek csupasz részein volt szokás akkoriban, pl lábszőrzet ritkítás - ebben ki is merült akkoriban a szőrtelenítés a legtöbb nő részéről. Ezt szoktam meg a nőkön, de, mondom, nem ragaszkodom hozzá; csupaszon érdekesebb és kellemesebb, de nem döntő és részemről nem elvárás...
Az én barátom nem egy csecsemő punciját akarja dugni, hanem egy nőét. Ebbe a szőr is beletartozik. Ő szokta mondani, hogy ne legyen teljesen csupasz, hanem hagyjak meg pár mm szőrt.
20L
Szia, én nem lepődnék meg, sőt kimondottan az ilyet keresem :)
nekem nem izgató a bortvált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!